Over mij

René Jansen – digital productmanager, agile leider

Hallo, ik ben René Jansen, een toegewijde data professional met een diepe betrokkenheid bij digitale transformatie in diverse sectoren.

Mijn brede expertise in data-analyse en -management stelt me in staat om unieke inzichten en waarde toe te voegen aan elk project.

Ik ben ervan overtuigd dat de juiste toepassing van data de sleutel is tot het transformeren van zowel bedrijven als overheidsinstellingen, een principe dat ik graag deel via mijn professionele blog.

Mijn blog dient als platform waar ik mijn ervaringen, inzichten en de laatste trends in data en digitalisering deel. Hier combineer ik mijn technische kennis met een pragmatische aanpak, gesteund door mijn ervaring in zowel traditionele als agile leiderschapsrollen. Dit stelt me in staat om complexe onderwerpen toegankelijk te maken voor een breed publiek en de brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Mijn passie voor data gaat verder dan alleen mijn professionele werk; het is een traject van een leven lang leren, ontdekken en delen van kennis die de wereld om ons heen vormgeeft. Met een focus op het bouwen en versterken van data-teams, streef ik ernaar om anderen te inspireren en te begeleiden op hun reis naar data-excellentie.

Met vriendelijke groeten,

René Jansen